Affärer till ett värde av cirka SEK 80 miljoner

Publicerad 6/3, 2017 kl. 14:56

Alimak Group, marknadsledande inom vertikala transportlösningar, har tagit affärer gällande bygghissar samt service till projekt i Canary Wharf, i centrala London. Merparten av utrustningen kommer att levereras under andra kvartalet 2017.

Affärerna  omfattar  högeffektiva  bygghissar,  tillhörande  infrastruktur  samt  service  och support för transportlösningarna under tiden projekten fortlöper.

“Vi är mycket glada att notera ett fortsatt starkt intresse för och erkännande av Alimaks premium-produkter som är utvecklade för att möjliggöra tillförlitlig, säker och effektiv vertikal transport. Med vår breda marknadsledande produktportfölj och tillhörande erbjudande av service och support har vi kunnat möta höga krav på prestanda och effektivitet som ställts från kunderna”, säger Fredrik Betts, global affärsområdeschef för Construction Equipment.

Alimaks bygghissar är modulära vilket ger flexibilitet både gällande storlek samt prestanda och det möjliggör användning inom en mängd olika tillämpningar, såsom bygg- och renoveringsprojekt av skyskrapor, broar, skorstenar och fasader. Den modulära designen medger även effektiv upp- och nedmontering av utrustningen samt reducerar kundens driftskostnad.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×