Alimak Group får order på 48 MSEK

Publicerad 3/5, 2018 kl. 13:56

Qingdao CONSON Development Group har tecknat en order med Alimak Groups CoxGomyl för ett komplext BMU-baserat underhållsystem till Haitian Center, som kommer att vara den högsta byggnaden i Qingdao, Kina.

Projektet omfattar design, tillverkning, installation, tester och driftsättning av sju uppsättningar BMUs med ett ordervärde på cirka 48 MSEK. Detta är det första projektet CoxGomyl har tilldelats från Qingdao CONSON.

Haitian Center kommer att bestå av tre torn, det högsta 369 meter, och inkluderar två femstjärniga hotell, köpcenter, museum och lägenheter samt ett stort kongresscenter.

Projektet påbörjas omedelbart och förväntas vara klart runt slutet av 2019.

CoxGomyls omfattande erfarenhet av BMU-installationer på byggnader över 300 meter i Kina var en viktig merit i anbudsprocessen.

”Vi är mycket stolta över att leverera systemen till Haitian Center. Alimak Group har installerat BMU- system på 11 av de 12 högsta byggnaderna i världen och denna order är ett ytterligare erkännande av våra ledande underhållslösningar som är skräddarsydda för att skapa tillförlitlig, och effektiv tillgång till komplexa byggnadsstrukturer”, säger Tormod Gunleiksrud, VD Alimak Group.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×