Batteridriven borrhammare med topprestanda

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:43

DEWALT fortsätter att utöka sitt FLEXVOLT sortiment med proffsverktyg utrustade med det nya kraftiga 54-volts batteriet. DEWALTs nya borrhammare har försetts med en kraftfull borstlös motor som i kombination med det nya batteriet ger en slagkraft och prestanda som helt kan matcha nätdrivna maskiner.

Prestandan ligger på topp vid borrning av hål upp till 40 mm. Uteffekten av batteriet ger dessutom en oslagbart lång gångtid och hastighet per laddning. De nya SDS-Plus och SDS-Max hammarna ingår i DEWALTs Perform & Protect sortiment. ”Där har vi tagit in säkerhets- funktioner såsom antirotationskontroll, dvs att maskinen slutar arbeta direkt i händelse av att den kör fast i materialet. De låga vibrationerna möjliggör ett konstant arbete på 2h 46min utan att vara skadlig för användaren.”

DCH333X2 och DCH334X2 med SDS-Plus fästen är slagkraftiga med en energi på 3,5 joule i slagen vilket ger en snabbhet som är i särklass när det gäller att borra hål på upp till 30 mm. DCH334X2 har dessutom utrustats med en praktisk snabbchuck för byte till vanlig standard chuck. Med DEWALT XR FLEXVOLT 54-volts 9,0Ah batteri slutför man de mest krävande applikationerna på en enda laddning. Upp till 137 hål i 10mm x 80mm, kan avverkas per laddning. SDS-Plus borrhammaren har ett lågt vibrationsvärde på 9,4 m/s2.

DEWALTS nya borrhammare har försetts med en kraftfull borstlös motor som i kombination med det nya batteriet ger en slagkraft och energi som kan matcha nätanslutna maskiner.

40 mm i diameter. Mer än 6,0 joule energi i kombination med DEWALT XR FLEXVOLT 54- volts 9,0Ah batteri innebär mer än 15 minuter mejsling per laddning. Maskinen är utvecklad för tyngre applikationer och klarar att borra hål i betong från 18-40 mm i diameter. På en laddning kan 16 hål med en dimension på 25mm x 150mm avverkas tack vare XR FLEXVOLT 54V 9,0Ah batteri. Även SDS-Max borrhammaren har ett lågt vibrationsvärde på 9,4 m/s2.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×