Beck öppnar nytt i Järfälla

Publicerad 10/10, 2018 kl. 11:21

Beck Maskin fortsätter sin expansion och öppnar i slutet av augusti en ny anläggning i Järfälla. Steget med en ytterligare anläggning möjliggör en fortsatt expansion på norra Stockholm, Uppsala och Mälardalen.

Från Solbackavägen 2 i Järfälla kommer man erbjuda försäljning, uthyrning och service. Kobelcos och Airmans grävmaskiner och Gehls lastmaskiner är starka varumärken och intresset från marknaden är stort, sägs det.

“Steget med ytterligare en anläggning ligger helt i linje med ägarnas plan för vår fortsatta expansion i Sverige. Beck Maskin Sverige ABs ägare Beck Maskin AS i Norge utvecklas fantastiskt och tillsammans är det nu tid för nästa steg. Beck Maskin fokuserar under hösten på att ytterligare förstärka sin service och eftermarknadsorganisation. Framtidens kundlösningar kommer vara mer komplexa och flexibla och där kommer Beck Maskin vara i framkant”, säger Pär Björkholm, VD. 

Beck Gruppen uppskattar omsättningen för innevarande år väl över 400 milj NOK, ca 430 milj SEK ex moms och kommer under 2020 omsätta för över 500 milj NOK ex moms. Resultaten i koncernen är bra. Beck i Norge är ett företag med AAA-rating åtta gånger och nu har även Beck Maskin i Sverige fått det högsta kreditbetyget AAA.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×