Björn Ingemanson ny ledamot i Wangeskog Hyrcenter

Publicerad 26/6, 2017 kl. 15:12

Björn Ingemanson, som är vd för Volvo Penta, har valts in i styrelsen för Wangeskog Hyrcenter i samband med bolagsstämman 2017.

“Vi är givetvis oerhört glada över att Björn har accepterat frågan om att vara med i  Wangeskogs styrelse. Hans nätverk i näringslivet och erfarenhet av industrin kommer att  vara till stor nytta i vårt bolag. Att Björn dessutom är en mycket behaglig person gör  rekryteringen ytterligare bättre”, säger Ulf Ragnarsson, ordförande för Wangeskog Hyrcenter.

Björn Ingemanson har tidigare bland annat varit chef för Volvo Lastvagnars International Division,  CFO på Volvo Lastvagnar och Europachef för koncernens kundfinansieringsbolag, Volvo Financial  Services. Han är idag vd för Volvo Penta. “Det ska bli mycket spännande att få följa Wangeskog i framtiden. Företaget har gjort en fantastiska resa med fin expansion och goda resultat. Jag hoppas kunna tillföra både kontakter och dela med mig av erfarenheter”, säger Björn Ingemanson.

I samband med bolagsstämman har också Marcus Kjellén valts in i styrelsen. Marcus har flera års  erfarenhet av produkt och marknad inom Business 2 Business. Han har de senaste 15 åren jobbat  med att paketera och ta fram nya produkter för ett antal telekomleverantörer. Marcus driver  sedan fyra år ett eget konsultbolag.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×