Bosch lanserar FlexiClick för maximal flexibilitet

Publicerad 8/9, 2017 kl. 12:02

Bosch lanserar den kortaste sladdlösa borrskruvdragaren i sin klass med GSR 12V-15 FC Professional.

5-i-1-systemet är det mest mångsidiga på marknaden med fyra olika tillsatser och möjliggör större flexibilitet för hantverkare som arbetar i trängre utrymmen. Arbeten som borrning och skruvning i trånga utrymmen eller i snäva kanter underlättas med hjälp av det kompakta 12 V-systemet ännu mer effektivt än med de tidigare kraftigare verktygen i 14,4 eller 18 V-klassen. Det går säkert och smidigt att ansluta samtliga FlexiClick-tillsatser till den sladdlösa borrskruvdragaren.

 

Översikt över 5-i-1-systemet FlexiClick 12 V

GSR 12V-15 FC Professional är med en huvudlängd på endast 132 mm den kortaste sladdlösa borrskruvdragaren i sin klass, vilket gör den till en effektiv problemlösare för trånga utrymmen. Den har en magnetisk bithållare och kan därmed användas även utan tillsats. Med en vikt på endast 800 g är den extra lätt.

Bithållaren GFA 12-X Professional har ett HEX-fäste samt ett bit-fäste. Detta möjliggör ett precist arbete då bits och borr kan inte lossna oavsiktligt. Även med bithållare är borrskruvdragaren inte mer än 159 mm lång och därmed den kortaste modellen på marknaden.

Borrchucktillsatsen GFA 12-B Professional har en Auto-Lock-funktion och fungerar med en borr på upp till tio millimeter.

Inklusive borrchuck är den sladdlösa borrskruvdragaren 178 mm lång.

Excentertillsatsen GFA 12-E Professional möjliggör exakt och kantnära skruvdragning. 16 olika arbetspositioner kan ställas in utan att tillsatsen behöver lossas från borrskruvdragaren.

Vinkeltillsatsen GFA 12-W Professional är med sina 61 mm den kortaste vinkeltillsatsen i sin klass som möjliggör bekväm och precis skruvning i trånga utrymmen. Vinkeltillsatsen kan skruva runt hörn och kan enkelt och snabbt låsas i 16 olika positioner.

GSR 12V-15 FC Professional finns tillgänglig i fackhandeln.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×