Byggmaskiner-Gruppen Sverige AB nominerade till European Rental Awards 2018

Publicerad 3/5, 2018 kl. 14:13

Byggmaskiner-Gruppen Sverige AB har som enda svenska företag blivit nominerade till Årets Uthyrningsföretag på European Rental Awards.

Den europeiska branschorganisationen utser varje år ett antal företag i olika klasser och Byggmaskiner-Gruppen, med säte i Norrköping, har som ett av tre företag nominerats i klassen för företag med omsättning under 15 miljoner Euro.

“Vi är mitt uppe i en kraftig utveckling av våra digitala lösningar för att motsvara de behov som bygg- och anläggningsbranschen har på snabb och korrekt information. Under 2017 utvecklade vi en teknik för att öka säkerheten på våra kunders arbetsplatser och vi tror att det är denna satsning som gjort att vi blivit nominerade”, säger Wille Törnkvist, platschef i Norrköping och den som hållit i projektet.

Den 23 maj 2018 hålls prisceremonin i Wien och företagets representanter kommer naturligtvis att finnas på plats.

Byggmaskiner-Gruppen Sverige AB är moderbolag till de tre bolagen Linköpings Byggmaskiner AB, Mark & Byggmaskiner Törnkvist AB (Stockholm) och Norrköpings Byggmaskiner AB. Det är ett familjeföretag med rötter tillbaka till 70-talet då det började med uthyrning av oljeeldade byggtorkar. Företaget är fristående från byggföretag, leverantörer och finansbolag och har växt organiskt varje år sedan starten för 30 år sedan. Koncernen omsatte 2017 ca 60 MSEK och har en god lönsamhet. Svensk Rental Tidning vill passa på att gratulera till nomineringen och önskar lycka till i finalen.

www.byggmaskiner.se

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×