Chicago Pneumatic breddar sitt utbud av LED-belysningstorn

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:54

Chicago Pneumatic har lanserat sin nya serie med eldrivna belysningstorn. CPLB2-belysningstornen finns i både metallhalid- och LED-versioner. De är konstruerade med ett urval av lampor för bättre sikt, är hjulförsedda för att vara lätta att transportera och har en robust kåpa. Det är bara att ansluta dem till strömkällan, till exempel ett nätuttag eller en generator, för omedelbar belysning.

CPLB2 LED är det fjärde LED-belysningstornet i Chicago Pneumatics sortiment. Tillsammans med de tre övriga modellerna, CPLT V15 LED, CPLB6 LED och CPLT H6 LED, ger de användarna marknadens bredaste urval av de säkraste och effektivaste belysningstornen för många applikationer och branscher. 

Belysningstornet CPLB2 LED är idealiskt för anläggning, gruvdrift och evenemang, för att bara nämna några exempel. Det har en robust uppbyggnad och ett högt skyddsindex (IP 67) och dess fyra högeffekt-LED-lampor ger en genomsnittlig täckning på 3 000 kvadratmeter med en diameter på 61 meter - vilket tillåter 10 lux. 

”Det senaste tillskottet till i Chicago Pneumatics sortiment av belysningstorn erbjuder en ännu bättre ljusstyrka och transporterbarhet, och båda egenskaperna är viktiga för operatörer som arbetar när det inte är dagsljus. Vi har ett åtagande gentemot kundens val när det gäller belysningstorn och ska säkerställa effekt som räcker till många applikationer. Våra belysningstorn är tillräckligt robusta, effektiva och kraftfulla även för de mest krävande jobben”, säger Ignacio Picatoste, talesperson för belysningstorn hos Chicago Pneumatics.

Även enkel service och transporterbarhet har varit viktiga faktorer vid konstruktionen av det nya belysningstornet. Den kompakta ramen med upp till 32 enheter kan transporteras på en enda lastbil och har lättåtkomliga åtkomstpunkter för underhåll.

Upp till fyra CPLB2 LED-belysningstorn kan kopplas ihop och drivas med en enda av Chicago Pneumatics nya bärbara inverter elverk.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×