Dustcontrol släpper Storm

Publicerad 7/12, 2017 kl. 15:02

Nu släpper Dustcontrol en helt ny och effektiv stofthanterare kallad DC Storm. DC Storms egenskaper kan enkelt sammanfattas: kraftfull, kompakt och enkel att transportera.

Maskinen är H-klassad och godkänd för användning med hälsofarligt damm. Den är utrustad med HEPA H13-filter. Tack vare sina mått och vikt är den enkel att transportera stående i skåpbil och släpvagn. Den har en kompakt och robust design och är en maskin konstruerad för de riktigt tuffa jobben. Den har  tillräckligt med luftflöde för flera användare samtidigt.

 

Kraftfull turbopump

DC Storm bygger på väl beprövad teknik. Arbetet kan påbörjas i tid och dyra förseningar undviks. Stålchassit ger maskinen en maximal hållbarhet. Med en direktdriven trefas turbopump lämpar sig DC Storm för kontinuerlig drift och tung materialtransport, punktutsug och städning. Turbopumpen genererar tillräckligt med luftflöde för simultan multianvändning, t.ex. som central enhet i ett semimobilt system på byggarbetsplatsen.

 

Tre grundmodeller

DC Storm finns i tre grundmodeller, med säck (a), behållare (c) och longopac (L). Maskinen drivs med en 4 eller 7,5 kW stark motor. Modeller med frekvensomvandlare (7,5 kW) är lämpliga att använda när det endast finns 16 A att tillgå. Utrustad med ett PTFE-filter (teflon) gör maskinen optimal för hantering av stora mängder betongdamm, som uppstår vid t.ex. golvslipning.

www.dustcontrol.se 

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×