Festools multiverktyg VECTURO – nu på batteri

Publicerad 5/3 kl. 12:28

Festool utökar sitt batterisortiment med det nya multiverktyget VECTURO OSC 18. Tack vare det innovativa verktygsfästet StarlockMax byter man sågblad snabbt och enkelt med ett klick.

Dessutom ger den borstfria EC-TEC-motorn och den stora oscilleringsvinkeln på 2°/2° maximalt arbetstempo. En genomtänkt konstruktion och antivibrationssystem gör att man arbetar ergonomiskt. Som sig bör har Festool även utvecklat sina smarta systemtillbehör för nya VECTURO så att man kan arbeta dammfritt, göra urtag exakt efter markeringen och styra sänksnitten med precision.

 

Mycket flexibelt arbete med StarlockMax

Festool har utrustat sitt nya multiverktyg med det innovativa fästet StarlockMax.  Med  detta  smarta  snabbspännsystem  byter  man  sågblad snabbt och verktygslöst. Det tar bara några sekunder att sätta i ett nytt sågblad. Det patenterade fästsystemet Starlock finns i tre klasser: Starlock, StarlockPlus och StarlockMax. Nya batteridrivna VECTURO har verktygsfästet StarlockMax. Detta fäste är utformat för de mest krävande arbetena och maximal  kraftöverföring.  Extra  praktiskt  är  att  detta  fäste  även  kan användas med alla tillbehör i samtliga Starlock-klasser. Dit hör även Starlock och StarlockPlus. Därför är nya VECTURO mycket flexibel i alla lägen.

 

Maximal effekt

Nya VECTURO OSC 18 är perfekt för krävande arbeten. Tack vare anti- vibrationssystemet är huset och motorn helt urkopplade. Det minimerar vibrationerna och ljudnivån för en oslagbar arbetskomfort. Och den effektstarka, borstfria EC-TEC-motorn med steglös varvtalsinställning ger en stor oscilleringsvinkel på 2° åt vänster och 2° åt höger för ett maximalt arbetstempo. I kombination med det kraftfulla och uthålliga Li-jon- kompaktbatteriet på 18 V har multiverktyget full rörelsefrihet utan kabel – även när jobben är tuffa.

www.festool.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×