För flexibelt och exakt sliparbete

Publicerad 20/11, 2018 kl. 12:27

Nu lanserar FLEX betongslipen LDE 15-10 125R, en pålitlig 1450 watt med högpresterande motor med goda kraftreserver. Effektivt och ekonomiskt arbete tack vare optimalt samspel mellan maskin och slipskål.

LDE 15–10 125R är en lätt och kompakt betongslip för små och medelstora ytor. Med sin låga vikt är den extra passande vid vertikala sliparbeten och det svängbara kantsegmentet på skyddskåpan gör att användaren når ända in till tak respektive vägg.

Variabel varvtalsstyrning för damm minimering vid verktygsöverhäng samt bättre kontroll vid finbearbetning med mindre tryck, t.ex. slipning av kant och fas, och under slutfinish av ytor. Betongslipen har en justerbar höjd av dammkåpan för optimal dammupptagning.

Avvibrerat, ergonomiskt samt steglöst justerbart bygelhandtag för precisionsstyrning av maskinen. Spindellås för lätt byte av verktyg, spindellåset är försänkt i vinkelhuvudet för att undvika oavsiktlig aktivering. Skyddsfunktioner som mjukstart, för säkrare start och mindre risk för överbelastning av nätet, samt omstartsskydd för att undvika att betongslipen oavsiktligt startar om efter strömavbrott. Överbelastningsskydd som förhindrar att motorn överhettas samt temperaturövervakning.

Med nytillskottet av denna variabelt varvtalsstyrda betongslip LDE 15-10 125R, erbjuder FLEX nu ett komplett maskinsortiment för alla typer av sliparbeten.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×