Framtiden är ljus och kan styras och anpassas från milwaukee® one-key™-appen

Publicerad 7/12, 2017 kl. 14:48

Milwaukee® introducerar tre nya sladdlösa M18™ TRUEVIEW™ LED-lampor. Gemensamt för alla tre lampor är att de kan anpassas, spåras och styras med Milwaukees digitala plattform ONE-KEY™. Lamporna är kompatibla med det sladdlösa M18™-sortimentet som nu innehåller fler än 100 produkter inom elverktyg.

”Belysningen spelar en avgörande roll på nästan alla arbetsplatser och med vår sladdlösa teknik har du idag nog med effekt för att kunna jobba en hel dag på en enda laddning”, berättar Tobias Jönsson, Junior Trade Product Manager på Milwaukee®. ”ONE-KEY™-funktionaliteten kommer att ta belysningsupplevelsen på våra användares arbetsplatser till nästa nivå, och ger dem möjlighet att justera ljusstyrkan, ljusriktningen och programmera automatiska scheman utan att behöva hantera lampan manuellt”, fortsätter Tobias.

Med ONE-KEY™ kan användarna styra lampans drift helt och hållet från telefonen. Med en räckvidd på 30 meter kan de ställa in drifttider med justerad effekt så att rätt belysning alltid finns för jobbet, samtidigt som de kan hålla koll på batterierna så att de vet när det är dags att ladda dem.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×