Fredsund Maskin utökar med kvalitetsmaskiner från Weber MT

Publicerad 7/12, 2017 kl. 14:42

Fredsund Maskin med mångårig erfarenhet av bygg och entreprenadmaskiner utökar nu med nytt produktprogram av markvibratorer för den svenska marknaden. Weber MT är ett välkänt tyskt varumärke som förknippas med kvalité och pålitlighet.

“Detta produktprogram av högkvalitativa markvibratorer kompletterar vår produktportfölj och därmed stärker vi vårt utbud till bygg och anläggningskunder på den svenska marknaden”, meddelar Magnus Kanerfalk på Fredsund Maskin. 

“Troligen är detta marknadens absolut bästa maskin för markvibrering. Enastående packningsdata med bibehållen framkomlighet rapporteras från de kunder som varit med och utvärderat.

Vi har redan slutit avtal med ett flertal verkstäder runt om i Sverige, målet är att ha ett rikstäckande servicenät för att kunna erbjuda våra kunder snabb och pålitlig service. Vi fortsätter steg för steg vårt arbete med att bygga en stark produktportfölj till våra kunder.” 

Sedan tidigare är Fredsund Maskin distributör av premiumprodukter från Atlas Copco. Fredsund Maskin kommer att satsa ytterligare framåt med syfte för att erbjuda lönsamma kvalitetsmaskiner till bygg o anläggningskunder med fokus på säkerhet och produktivitet.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×