GEDA BatteryLadderLIFT en världsnyhet från GEDA

Publicerad 30/5, 2018 kl. 12:33

Med en enkel knapptryckning lyfts material bekvämt uppför skenorna, utan kabeltrassel, och därtill en snabb och okomplicerad uppmontering.

Nya GEDA BatteryLadderLIFT är den senaste nykomlingen bland GEDAs materialtransportörer, montaget tar knappt 5 minuter och kan utföras av en person. 

Med hjälp av ett 24 V/10 Ah Litium jon batteri och olika typer av lastflak kan material med upp till 120 kg vikt transporteras snabbt och säkert. Liften styrs bekvämt av en trådlös fjärrkontroll eller via app i användarens smartphone. Trots den höga lastkapaciteten så klarar motorn en lyfthastighet på 15 m/min vilket minimerar tiden för att transportera material dit det behövs.

“Oavsett om man är golvläggare, målare, VVS-tekniker, glasmästare, snickare, elektriker, hemmafixare och oavsett om det rör sig om en renovering eller nybyggnation, GEDA BatteryLadderLIFT är den ideala transportlösningen. Användningsområdet för GEDA BatteryLadderLIFT är enormt.” 

Genom att använda mastskenor i form av vikbara/raka stegar, tillsammans med en praktisk lösning för sammanfogning av stegdelarna, kan lyfthöjder på 2,1 – 10,0 m nås. Mastskenorna/stegarna är tillverkade i högsta kvalitet och kan t.o.m. användas som vanlig stege när det inte finns behov av att lyfta material. 

GEDA BatteryLadderLIFT levereras med snabbladdare (230 V) så att batteriet redan efter 2 timmars laddtid kan presentera 400 löpmeter/laddning vid körning uppåt/neråt. I tillvalssortimenten finns även en praktisk väska som kan rymma batteriladdare och eventuellt extra batteri. Batteriet är försett med lysdioder som på ett tydligt sätt anger hur mycket ström det är kvar i batteriet.

GEDA BatteryLadderLIFT levereras i tre utföranden – Standard, Comfort och Premium, alla lika kraftfulla och lätta att hantera. 

Med sladdlösa GEDA BatteryLadderLIFT presenterar GEDA en ny generation materialtransportörer som ligger väl i tiden.

www.bvm.se

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×