God jul och Gott nytt år

Publicerad 12/12, 2014

I år har Hyrex-Kedjan avhållit höstmötet i början av november, denna gång höll vi vårt möte i Malmö, Scandic Segevång. Det blev en intensiv dag där diskussionerna samt information från Arbetsmiljöverket beträffande sanktionsavgifter var en viktig punkt.

Nya medlemmar presenterades och ett flertal andra punkter fanns även på dagordningen. Kvällens middag blev som vanligt en trevlig tillställning, denna gång i all enkelhet.
Jul- och nyår närmar sig med rekordfart och därmed en välförtjänt ledighet för många. Hösten har även i år varit mild och med relativt lite nederbörd, det är väl först senaste månaden som vi tidvis har haft lite busväder – i södra Sverige mest i form av regn. Vågar vi se fram emot en vit jul med några minusgrader kanske?
Sammanfattningsvis så har väl året som snart har gått till ända varit ganska bra på dom flesta håll, avvikelser förekommer dock.  Det finns väl inga tecken som tyder på att det skall bli så mycket sämre under nästkommande år, politiskt sett så är det ju förstås lite rörigt.
Byggnationen ser väl ut att fortsätta på en bra nivå. I Stockholm och Göteborg lär ju även del stora infrastrukturjobb inledas – om nu allt faller på plats.
På höstmötet beslutades att styrelsen arbetar vidare med nästa års stämma. Arbetshypotesen är att årsstämman hålls i Stockholmsregionen i samband med mässan Maskinexpo i slutet av maj. Inom några veckor går vi åter mot ljusare tider – bara det gör livet lite lättare.

God jul och Gott nytt år önskar vi alla från Hyrex-Kedjan

Se även vår hemsida: www.hyrex.org
Sune Almqvist
Ordförande Hyrex-Kedjan

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×