Haulott lanserar nya HT28 intervall i Las Vegas

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:27

Nya HT28 är en blandning av precision och hållbarhet. Den är utformad för alla applikationer med sin mångsidighet. Perfekt för byggnadsarbeten, ytbehandling, underhåll och besiktning, renovering av byggnader, rivning, varvskonstruktion, gruvdrift, landskapsarkitektur och trädkirurgi.

Nya ACTIV Lighting System

För att förenkla lastning och lossning och samtidigt förbättra användarsäkerheten har Haulotte utvecklat ett innovativt och extremt högpresterande belysningssystem, ACTIV’Lighting System-Safe Load. HT28 sortimentet är den första att presentera detta system. Belysning finns på flera ställen runt maskinen och belyser effektivt särskilt området kring bommen. Användare kan således säkert utföra sina manövrar.

 

Ny generation

Den nya generationen av det sekundära bevakningsystemet Haulotte Activ’Shield Bar 2,0 är perfekt integrerat i den övre styrlådan och ger extra skydd, avskärmning för användare att utsättas för klämrisk utan att kompromissa produktiviteten.

 

Högre produktivitet

För att göra livet lättare har Haulotte Group utformat en teleskopisk bom som håller sina löften sägs det. Med en maximal räckvidd på nästan 24 meter, kan användare nå även de mest svåråtkomliga arbetsområden. Tack vare perfekta rörelser samtidigt, förlängs teleskoparmen snabbt till full höjd, vilket sparar mycket tid för att nå arbetsområdet.

 

Tillval

HT28 kan fördubbla sin lastkapacitet. Detta är ett alternativ för modellen 230/kg/350kg. I 350 kg-läge, kan plattformen utökas med 40% extra kapacitet.

 

Terräng kapacitet

HT28-sortimentet har utformats för att vara enkel att förflytta även i svår terräng och svårtillgängliga områden. Det ger följande fördelar som en oscillerande axel för överlägsen mark vidhäftning samt hydraulisk differentialhjullåsning för att effektivt fördela kraften till hjulen. Maskinen har en hög markfrigång för att komma över hinder. Max lutning upp till 45%.

www.haulotte.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×