Hilti ingår utbildnings- avtal med NIMAB Entreprenad AB

Publicerad 7/12, 2017 kl. 14:31

Hilti ingår treårigt utbildningsavtal med NIMAB Entreprenad AB, för att säkerställa att NIMAB bibehåller en hög kunskapsnivå inom arbetsmiljöområdet i takt med att organisationen växer.

NIMAB har valt att utbilda samtlig personal under en koncentrerad tidsperiod för att försäkra sig om att utbildningsinsatsen skapar en gemensam kunskapsnivå bland deras medarbetare.

”I dagsläget stoltserar NIMAB med ett av de lägsta sjukskrivningstalen i branschen, vilket beror på ett systematiskt arbetsmiljöarbete där friskvårdsinsatser, daglig uppvärmning och utbildning är obligatoriska inslag i verksamheten”, säger Bengt Tykesson, Personalchef på NIMAB.

NIMAB har under 2017, via två större utbildningsinsatser valt att utbilda samtlig personal inom ämnena Kvartsdamm och Vibrationer via Hilti. ”Ytterligare utbildningsinsatser under 2017 är planerade, men vad som är glädjande med det treåriga avtalet är den kvalitetsstämpel det tillskriver våra utbildningar”, säger Anna Kittel, Produktchef Hälsa & Säkerhet på Hilti.

Hilti tar utbildningen från klassrum till arbetsplats och erbjuder en interaktiv och upplevelsebaserad utbildning, som ställer krav på ett aktivt deltagande. Under 2016 utbildade Hilti drygt 4000 yrkesarbetare, platschefer och arbetsledare inom arbetsmiljöområdet. I dagsläget innefattar utbildningsportföljen sex stycken branschanpassade arbetsmiljöutbildningar med fokus på b.la Kvartsdamm, Vibrationer, och Kemiska Arbetsmiljörisker.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×