Hitachi Power Tools värvar Jörgen Falck som Produktchef för Skruv

Publicerad 26/6, 2017 kl. 15:11

Hitachi Power Tools är inne i en stark tillväxtfas och förstärker nu med Jörgen Falck som nordisk Produktchef för produktområdet skruv.

”Vi kan nu lägga ytterligare ett mycket framgångsrikt år bakom oss där det ingått en satsning på att kraftfullt växa inom produktområdet Skruv med det egna varumärket MFT. Därför är det extra roligt att få välkomna Jörgen till Hitachi-teamet” säger Magnus Nilsson, VD för Hitachi Sweden AB.

MFT är Hitachi Power Tools varumärke och erbjudande inom Skruv och innehåller närmare 2000 st. artikelnummer av kvalitativ infästning riktat till hantverkaren och medvetna konsumenten.  Under 2017 lanseras ett helt nytt förpackningskoncept med plastförpackningar i ett modulsystem med förvaringsväska kallat Systeiner systemet, vilket gör väskan kompatibel  med alla marknaden och Hitachis egen HSC väska som många Hitachi elverktyg levereras i.

”När jag för ca två år sedan valde att lämna ESSVE och rollen som Produktchef, var det just denna tillväxtstrategi som lockade”, säger Jörgen Falck. ”Nu är vår strategi att växa och då är Jörgen en mycket viktig pusselbit, med sin långa erfaren Produktchef för skruv på ESSVE där han byggt upp ESSVEs skruverbjudande” tillägger Magnus Nilsson.

”Jag är glad att ha fått denna möjlighet som Nordisk Produktchef för MFT och det är mycket motiverande att får vara delaktig i Hitachi Power Tools tillväxtresa där skruv kommer att vara en signifikant del av den framtida försäljningen och lönsamheten. Det är kommer att göra att vi kan kraftigt växa och ta marknadsandelar  under kommande år”, avslutar Magnus Nilsson.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×