Hur hanterar man en kris?

Publicerad 12/4, 2016 kl. 10:12

För ett tag sedan drabbades en del av svensk media av en nätattack. Den 22 mars drabbades Europa av flera nya terrorattacker i Bryssel. Detta är händelser som vi som vanliga medborgare har svårt för att försvara sig emot. Jag hoppas och tror att ingen av våra medlemmar eller deras anställda och anhöriga ska drabbas av något liknande.

Som det nämndes om i förra SRT är det många lagar och paragrafer som vi företagare ska hålla reda på och följa. En av dem är krishantering. Det behöver inte vara så här dramatiska händelser för att en kris ska uppstå. Det kan röra sig om mer vardagliga händelser men tillräckligt dramatiskt just då. Detta är ett ämne som kommer att tas upp som en programpunkt på Hyrex-kedjans årsmöte som vi ska ha i Visby den 28 april. Hoppas att du som medlem i Hyrex närvara då. Planeringen för detta möte är så gott som klara. Nu är det bara de sista anmälningarna som ska kompletteras.

Våren börjar göra sig till känna och den ljusa och mörka tiden på dygnet har blivit lika långa. Nu blir det bara bättre och bättre fram till midsommar. Bättre ser det också ut inom byggbranschen om man ska tro på BI som spår en uppgång med 4 %. Många av våra uthyrningsmedlemmar har mycket att göra men som vanligt kan det finnas lokala skillnader.

Säsongen för mässor börjar dra igång med bland annat Nordbygg den 5-8 april och Bauma veckan efter mellan 11-17 april. Lagom att avsluta april med Hyrex årsmöte tycker jag. När vi kommit så långt får vi hoppas att våren tagit fart och att vi kan njuta av lite sol och värme.

 

www.hyrex.org

Thomas Truedsson

Ordförande Hyrex-Kedjan

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×