Hydroscand öppnar slangservicebutik i Upplands Väsby

Publicerad 26/4, 2017 kl. 14:30

Hydroscand flyttar sin verksamhet från Sollentuna till nya lokaler i Upplands Väsby. Den nya slangservicebutiken är belägen på Stockholmsvägen 26 och slog upp portarna tisdagen den 21 mars.

Flytten från Sollentuna till Upplands Väsby innebär att butiken blir större och att Hydroscand kommer att kunna erbjuda ett större och bättre sortiment av slangar och ledningskomponenter, anpassat till den lokala marknaden. Slangservicebutiken i Upplands Väsby kommer att ha goda parkeringsmöjligheter och är väl synlig och lättillgänglig från E4:an.

Sollentunafilialen hade öppet sin sista dag torsdagen den 16 mars. Den kunniga och erfarna personalen från Sollentuna- butiken kommer att jobba vidare på den nya filialen i Upplands Väsby.

“Med denna nya slangservicebutik förstärker Hydroscand sin servicegrad betydligt för norra Stockholm. Tillsammans med våra butiker i Spånga i Västerort, Högdalen i Söderort, samt vår mobila slangjour-tjänst SlangExpress, har kunderna i regionen alltid tillgång till en lite närmare slangservice”, säger Pontus Nygren, marknadschef på Hydroscand i Sverige.

Hydroscand är ett familjeföretag som grundades 1969 i Stockholm. Sedan dess har företaget expanderat och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Idag har Hydroscand närmare 60 butiker i Sverige och finns representerade i ytterligare 18 länder i Europa, Asien och Afrika.

www.hydroscand.se

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×