Jack Midhage AB anställer marknadskoordinator och säljare

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:15

Som ett led i strävan att möta framtiden och bli allt effektivare i marknadskommunikationen har Jack Midhage AB till tjänsten som marknadskoordinator anställt Laila Kaplan.

Laila, som närmast har haft en liknande position hos Jerneviken Maskin AB kommer att ansvara för alla marknadsaktiviteter såsom kataloger, mässor, hemsida, nyhetsbrev o.s.v.

Laila har mångårig erfarenhet av såväl marknadsföringsarbete som branschen och dess produkter och passar väl in i företagets kultur och långsiktiga strategi.

Utöver Laila har Thomas Johansson anställts som säljare till håltagarmarknaden med start i slutet av mars. Thomas har mycket lång erfarenhet av håltagarbranschen och kommer även han närmast från Jerneviken Maskin AB.  Thomas har innan dess arbetat som säljare på Levanto och Hagby. Thomas är väl känd bland håltagare framför allt i Göteborg och övriga Västsverige men har även arbetat med utvalda kunder i Stockholm och Mälardalen.

Tillsammans med Midhages befintliga säljare i Region Väst, Magnus Molin, som i huvudsak betjänar uthyrarbranschen men som även har många håltagare som kunder, i framförallt Värmland kommer Midhage att få en mycket stark representation i dessa delar av landet.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×