Karbidblad för de mest krävande applikationerna

Publicerad 26/6, 2017 kl. 16:38

Milwaukee® fortsätter att leverera revolutionerande tigersågsblad – denna gången med lanseringen av AX™ CARBIDE med tänder helt i karbid. Dessa nya blad har konstruerats för en lång livslängd i de mest krävande applikationerna och håller 30 gånger längre än standardblad av Bi-Metall samt skär dubbelt så snabbt.

När det gäller extrema kapningsapplikationer och mångsidighet i ett brett utbud av material, är karbid en teknik som ger längre livslängd för tillbehöret.

Precis som originalbladen AX™ är de nya AX™ CARBIDE - med karbidtänder utrustade med patenterade innovationer som tandkonstruktionen Nail Guard™ som skyddar tänderna vid kontakt med spik och en aggressiv 5TPI-design som ger snabba kapningar. När vanliga konstruktioner med instickständer studsar eller glider längs arbetsytan greppar Fang Tip™-konstruktionen tag i materialet vid första kontakt vilket gör kapningen helt problemfri. Ett par unika ”huggtänder” och ett extra djupt spår ger branschens snabbaste instickskapning.

Nya AX™CARBIDE med karbidtänder kapar snabbare, håller längre och ger fler kapningar per batteri- laddning.

Tänderna på Milwaukees nya AX™ CARBIDE är unika och tillverkade av högsta kvalité för att uppnå den bästa hållbarheten.

Professionella användare, såsom hantverkare, rivningsarbetare, rörmokare och elektriker kommer att kunna dra nytta av dessa bladen när de arbetar med tuffa applikationer såsom rivning av bostadshus eller tak, träarbeten, fönsterutskärning, – utan att offra bladets livslängd eller behöva byta blad för ofta.

Enkelt uttryckt: nya AX™ CARBIDE skär snabbare, håller längre och ger fler kapningar per batteriladdning.

När bladen testades med hårda material utklassade AX™ CARBIDE konkurrenterna. Vid arbete i trä med härdade spik, takpapp, plywood och beslag gav de exempelvis 30 gånger längre livslängd än standard Bi-Metall blad.

Som marknadsledare inom den batteridrivna tekniken har Milwaukee® konstruerat dessa tillbehör med batteridriven effektivitet i åtanke. Genom att optimera geometrin i varje karbidtand kan Milwaukee® leverera ett blad som ger upp till 25 % fler kapningar per laddning.

I och med lanseringen av AX™CARBIDE demonstrerar Milwaukee® ett fortsatt åtagande att leverera innovativa tillbehörslösningar som sparar tid och ökar produktiviteten på arbetsplatsen.

milwaukeetool.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×