Kompakta och kolborstfria 18V-lösningar

Publicerad 20/11, 2018 kl. 13:24

Milwaukees senaste generation av M18 kol- borstfria kompakta verktyg ger användarna bra åtkomst i trånga utrymmen och har en drifttid som säkerställer maximal produktivitet.

De är kompakta lösningar och har upp till 50% längre drifttid än verktyg med traditionell motor. Milwaukees egenutvecklade kolborstfria motor, REDLINK-elektronik och REDLITHIUM-ION-batterier levererar effektivare kraftutveckling och har mer sällan behov av laddning.

Slagborrmaskinen och borrskruvdragaren har en längd på endast 165mm och en vikt på 1,8 kg (med batteri) och erbjuder utmärkt kontroll och balans i ett kompakt format – idealiskt för arbeten i trånga utrymmen och ovanför huvudhöjd. De har ett vridmoment på 60Nm och 0–500/0-1800 varv/min och är lämpade för alla slags borrnings- och fästapplikationer. Ett växelhus i metall och en 13mm metallchuck ger maximal slag- och stöttålighet. Verktyget har även vändbar bältesklämma för smidig upphängning.

Vår M18 kompakta kolborstfria 1/4” Hex slagskruvdragare är endast 130mm lång och väger 1,7 kg (med batteri) och ger utmärkt kontroll och balans i ett kompakt format som är idealiskt för arbeten i trånga utrymmen och ovanför huvudhöjd. Den har ett vridmoment på 180Nm och 0–3400 varv/min och är lämpad för alla slags borrnings- och fästapplikationer.

Milwaukees M18 kompakta kolborstfria borrnings- och fästlösningar är fullt kompatibla med det övriga M18 sortimentet som numera omfattar fler än 135 verktyg.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×