Lås dina Milwaukee ONE-KEY-verktyg via din mobiltelefon

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:28

Tack vare den nya digitala tekniken har alla ägare av Milwaukees ONE-KEY verktyg smidig tillgång till alla uppgraderingar. Integrerad verktygssäkerhet ger användaren full kontroll över vem som har tillgång till och får använda verktygen. För första gången har det blivit möjligt att uppgradera verktyg direkt med nya funktioner, bara genom att ladda ner den senaste versionen av appen!

När integrerad verktygssäkerhet används tillsammans med INTEGRERAD verktygsspårning, erbjuder den ett extremt effektivt stöldskydd. Med denna funktion kan användaren skydda sin investering genom att låsa eller dölja verktyg från andra ONE-KEY™ användare. Om ett verktyg tappas bort eller blir stulet kan användaren spärra verktyget genom att skicka ett fjärrkommando till det så att det stängs av nästa gång det kommer inom räckhåll från en ONE- KEY™ app.

Integrerad verktygssäkerhet ger ägaren möjlighet att dölja verktyg från andra ONE-KEY™ användare så att verktygen inte syns i listan över ”Närliggande produkter ” i appen. Användaren kan även låsa verktyget, då låses strömbrytaren och verktygets reglage för att förhindra att verktyget används och att inställningarna ändras när verktyget befinner sig utom räckhåll från ägaren.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×