MASKINIA startar samarbete med BOSTRÖM MASKIN AB i Gävle

Publicerad 3/11, 2017 kl. 10:18

Case, Doosan samt Atlas Copcos generalagent Maskinia jobbar kontinuerligt med att bygga ut nätverket med försäljningsställen och serviceverkstäder i Sverige. Nu tas ett stort steg i och med att Boström Maskin AB blir återförsäljare för samtliga märken i Gävleborgs- och Dalarnas län.

Maskinia har sedan tidigare ansvarat för försäljning i regionen med utgångspunkt från det egna kontoret i Järfälla men nu kommer Boström Maskin AB att ta det fulla ansvaret för försäljning i området. Detta kommer att skapa en ökad närvaro och närhet till kunderna i regionen.

På servicesidan kommer Orsa Maskin AB att fortsätta sköta serviceverksamheten i norra Dalarnas län medans nu Boström Maskin AB tar över servicen för befintliga kunder i Gävleborgs län samt södra och östra delarna av Dalarnas län.

Boström Maskin AB har sedan 1988 ansvarat för Willeförsäljningen i distriktet och de har även lång erfarenhet av både grävmaskins- och hjullastarförsäljning. Sam, Mats & Peter som är säljare idag står redo för kundernas förfrågningar.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×