Maskinia startar samarbete med Jämt-Maskin AB i Östersund

Publicerad 3/5, 2018 kl. 14:00

Case, Doosan samt Atlas Copcos generalagent Maskinia jobbar kontinuerligt med att bygga ut nätverket med försäljningsställen och serviceverkstäder i Sverige. Nu utökas detta tack vare att Jämt-Maskin blir återförsäljare för samtliga märken i Jämtlands län.

Jämt-Maskin har sedan 1984 varit aktiva inom främst lantbruksmaskiner, bland annat som återförsäljare av Massey-Ferguson och senare byggt på med bland annat Wille-redskapsbärare samt en mängd olika redskap tillhörande dessa märken. Att man nu söker sig vidare till entreprenad beror på att man vill bredda och utöka sortimentet till sina kunder och då främst avseende större entreprenadmaskiner.

I dagsläget finns verkstad med fältservicedel och denna kommer att utnyttjas för att även stötta kunder i entreprenadsektorn. Planer finns på att ytterligare förstärka servicesidan och tillsammans med tidigare etablerad servicelämnare, Wagelins Entreprenad, finns goda förutsättningar att möta upp behovet och ge kunderna bästa möjliga eftermarknad, vilket skapar en trygg maskinaffär.

Ägarna till Jämt-Maskin, Niclas och Henric Olsson, kommer att ansvara för försäljning av de tre märkena på distriktet och de är triggade för uppdraget.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×