Midhage fördjupar sitt samarbete med tyska WEKA

Publicerad 3/11, 2017 kl. 10:20

Tyska tillverkaren WEKA Elektrowerkzeuge e.K. är en av de ledande aktörerna av maskiner för professionell betonghåltagning. I Sverige har WEKA en betydande del av maskiner för håltagningsbranschen och i deras maskinprogram finns ett stort antal olika borrmotorer, hand och väggsågar, borrstativ och komplementutrustning.

Jack Midhage AB, som sedan en lång tid tillbaka har ett gott samarbete med WEKA, har under hösten fördjupat sina relationer med företaget och är numera en auktoriserad återförsäljare och reparationsverkstad av WEKA.

Midhages reparationstekniker har redan tidigare haft en god erfarenhet av att serva WEKAs maskiner men har nu med den gedigna utbildning som teknikerna genomgått hos WEKA en grundligare kunskap om deras program och dessutom full support från dem vid svårare problem.

“Det känns väldigt bra med tanke på att vår försäljning av borrmaskiner kraftigt ökat det senaste året”, säger Joakim Lindfors, produktansvarig för håltagningssortimentet vid Midhage. “Vi vill naturligtvis kunna serva våra kunder med underhåll- och reparation på produkterna på bästa sätt. En av våra styrkor är att vi finns på tre ställen i landet vilket ger oss möjligheten att kunna serva våra kunder snabbt och med denna utökade kompetens som utbildningen gett våra tekniker kommer vi även att kunna göra mer avancerade reparationer än tidigare”, avslutar Lindfors.

www.midhage.se

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×