Midhage lanserar ny kraftfull handsåg för betong

Publicerad 3/11, 2017 kl. 10:26

Sedan september 2016 har Jack Midhage AB ett samarbete med en ny maskinleverantör, AGP Power Tools. Företaget har ett brett maskinprogram anpassat för byggnadsindustrin och är sedan många år väl etablerade i både USA och i delar av Europa.

Midhage kommer efter hand att introducera en stor del av AGP Power Tools maskinsortiment. Först ut är AGP C16, en elektrisk handsåg för våtsågning i betong. Sågen, som är CE-märkt och godkänd för vatten/el, kan förses med diamantklinga upp till Ø 406 mm vilket ger ett skärdjup på hela 150 mm. Sågen är stark med sina 3200W (16A), den är också mycket användar- och servicevänlig och har dessutom ett elektroniskt överbelastningsskydd vilket gör att onödiga reparationer undviks. Sågen är konstruerad för hårt bruk i tuffa miljöer för att klara de höga krav som betonghåltagarna ställer. Klingskydd och växelhus är tillverkade i magnesium vilket ger låg vikt och hög stryktålighet. Vinkeln på klingskyddet är ställbart genom ett enkelt handgrepp och har ett stänkskydd som följer underlaget och minimerar onödigt stänk. Sågens konstruktion gör den även mycket enkel att rengöra och serva.

 “Vi tror mycket på den här sågen. Sågen håller en hög kvalitet och har ett pris som är attraktivt.  Vi har redan sålt närmare 120 stycken sågar till proffshåltagare som varit mycket nöjda med både kapaciteten och säkerheten”, berättar Peter Petersson på Midhage.

www.midhage.se

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×