MILWAUKEE® HÖJER VOLYMEN PÅ ARBETSPLATSEN

Publicerad 8/9, 2017 kl. 11:57

Milwaukee® fortsätter att utöka det batteridrivna sortimentet med lanseringen av M12™- M18™ Bluetooth®-högtalare.

Med sex fullfrekvenselement har Milwaukees nya Bluetooth®-högtalare ljudkvalitet som klarar av att överrösta arbetsplatsen. Mullrande bas och klara höga frekvenser gör den till branschens bästa och mest högljudda ljudsystem, var sig man är på arbetsplatsen eller någon annan stans. Tillsammans med en 40 watts digital förstärkare med dubbla kanaler ger högtalaren en ljudvolym som fyller alla arbetsplatser med stereoljud av högsta kvalitet. Med avstånd på upp till 30 meter kan användaren trådlöst streama musik via en Bluetooth®-anslutning från vilken elektronisk enhet som helst.

 

Öppna inbäddad media

Med kraften från Milwaukees revolutionerande M12™ och M18™ REDLITHIUM-ION™- batterier kan Bluetooth®-högtalaren streama musik i upp till 16 timmar på ett fulladdat M18™ REDLITHIUM-ION™-batteri eller 8,5 timmar på ett M12™ REDLITHIUM-ION™- batteri, och är kompatibelt med både M18™- och M12™-systemen som nu tillsammans omfattar mer än 165 verktyg.

Den nya högtalaren är konstruerad med ett förstärkt högtalargaller, stötdämpande kåpor och ram som skyddar de inre komponenterna från stötar och fall. M12-18 JSSP-högtalaren är även IP54-klassad och klarar vattenstänk och smuts.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×