Milwaukee® lanserar ett nytt sortiment av arbetskläder

Publicerad 3/11, 2017 kl. 10:35

År 2010 var Milwaukee® först att lansera kläder som värms upp med elverktygens batterier.

Sortimentet som är en del av M12-systemet innehåller idag 6 olika modeller. Nu lanserar Milwaukee® ett nytt klädsortiment utan batteri som utformats för krävande arbetsmiljöer och extremt väder med bättre prestanda och hållbarhet än traditionella arbetskläder.

Tack vare GRIDIRON™ Ripstop-polyester, som ger överlägsen hållbarhet utan att ta lika mycket plats som ett grovt bomullstyg, sätter GRIDIRON™ Hooded Jacket och GRIDIRON™ Tradesman Jacket en ny standard vad gäller slitstarka, fodrade arbetskläder. Workskin™ Base Layer kombinerar vädertålighet med bekvämlighet och är en tydlig förbättring jämfört med de underställ som vanligtvis används av hantverkare.

”Vi på Milwaukee® börjar alltid arbetet med en grundlig undersökning på arbetsplatserna så att vi kan bli experter inom det fält vi vill utveckla. Efter många års arbete med hantverkare i kallt väder såg vi flera återkommande problem och fokuserade vår forskning på att förstå sättet hantverkare klär sig, lager-på-lager-tekniker och vilka sorters kläder som är vanligast på byggplatsen. Kunskapen vi har samlat in under dessa studier spelar avgörande roll i den produktutveckling vi lanserar år 2017”, berättar Tobias Jönsson, Junior Trade Product Manager på Milwaukee®. ”Utvecklingen av vårt sortiment av arbetskläder återspeglar vårt fortsatta fokus på branschspecifika lösningar. I flera decennier har hantverkare tvingats välja mellan hållbarhet och rörlighet. Milwaukee® har förbundit sig att leverera produkter som håller längre än traditionella arbetskläder och samtidigt gör det enkelt för hantverkare att röra sig och hålla sig bekväma i arbetet.”

Milwaukee® GRIDIRON™ Hooded Jacket och Tradesman Jacket är framtagna för hantverkare som behöver fodrade kläder som klarar sig på byggplatsen utan att ta för stor plats eller försvåra arbetet.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×