Mycket nytt från Ryobi

Publicerad 20/2, 2018 kl. 15:59

Ryobis nya 18V cirkelsåg med borstlös motor är en av marknadens mest avancerade cirkelsågar. Kombinationen av kraftfull motor, intelligent elektronik och Lithium+ batterier ger mer kraft och längre driftstid.

Ny är också Ryobis 18V bandslip är idealisk för tyngre arbetsuppgifter – med batteridriven frihet. Bandslipens bredd på 76 mm och längd på 457 mm gör det enkelt att snabbt slipa stora ytor. Tillsammans med ett Ryobis 5,0 Ah batteri kan det här verktyget slipa en yta motsvarande en trädörr på en laddning.

Den nya elhyveln från Ryobi med ett justerbart hyveldjup från 0–1,6 mm och 82 mm arbetsbredd är R18PL idealisk för bearbetning av dörrar och fönster och hyvling av större ytor. Elhyveln levereras med två vändbara hyvelblad som justeras och byts utan verktyg eller nyckel. Gummibelagt handtag för hög komfort samt ett främre handtag för ökad kontroll och precision.

Den nya multifräsen med sin låga vikt är idealisk för detaljarbeten. Den når varvtal upp till 29 000 varv/min och har 38 mm fräsdjup. R18TR levereras med 6 mm och 6,35 mm spännhylsor för större valfrihet av frässtål. 

En ny 18V vinkelslip är också ett nytt tillskott i ONE+ serien där samma batteri är kompatibelt med över 70 el- och trädgårdsverktyg. Så för att underlätta arbetet och ekonomiskt bygga ut sin verktygssamling kan man förflytta samma batteri mellan maskinerna.

Vidare är Ryobis nya 18V cirkelsåg med borstlös motor är en av marknadens mest avancerade cirkelsågar. Kombinationen av kraftfull motor, intelligent elektronik och Lithium+ batterier ger mer kraft och längre driftstid.

Slutligen bland nyheterna återfinns ett ONE+ belysningssortimentet med användaren i åtanke. Från mindre handhållna lampor till arbetsbelysning med flera monteringsalternativ kan användaren vara säker på att det finns en lösning som passar alla behov på arbetsplatsen. Belysningsserien är lika användbar för hemmasnickaren som för andra aktiviteter som t.ex. vinds- eller garagestädning. Tack vare kompakta mått är lamporna lätta att förvara och transportera.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×