Nu lanserar Essve minivariant av Essboxväskan

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:42

Nu lanseras Essbox Mini. Den nya väskan tar tillvara på alla de egenskaper som gjort Essbox Original till en succé, men mäter endast 60 procent av storleken. Bakgrunden är att nio av tio byggare som använt en Essbox Original även efterfrågat en mindre väska. Essbox Minis storlek gör den lämplig inte bara för byggare utan även för nya målgrupper, exempelvis elektriker, rörmokare, målare och fastighetsskötare.

Essves förpackningslösning Essbox System lanserades i februari 2012 och blev snabbt en dundersuccé bland nordiska byggare. Lösningen togs fram för att underlätta byggarens förvaring av skruv och infästningsprodukter. En slitstark väska försedd med ett oktagonmönster i botten håller transparenta skruvboxar i hårdplast på plats, även då väskan inte är fullpackad. Samtidigt formar sig den med skumplast vadderade insidan av väsklocket efter boxarna och säkerställer att innehållet inte åker ur under transport. Essbox-väskans smidiga hantering, med minskat skruvsvinn och ordning och reda, visade sig bli ett framgångskoncept. I dag har över 200 000 exemplar av väskan Essbox Original sålts på den nordiska marknaden.

Nya Essbox Mini har ett lock som är ställbart i två olika lägen, vilket underlättar i- och urpackning, samtidigt som ett integrerat och gummerat handtag gör det bekvämt att bära väskan till och från arbetsplatsen.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×