Ny Alp-Lift Montage S4

Publicerad 10/10, 2018 kl. 11:40

Bygg Värme Maskiner i Göteborg meddelar att från första januari i år inleddes försäljningen av nya Alp-Lift montage LM i serie 4. Nya modeller är Alp-Lift Montage LM 330 S4, LM 400 S4, LM 475 S4, 575 S4, LM 620 S4 och LM 750 S4.

Några nya egenskaper med de nya modellerna är att den genomgående bulten som krävde verktyg är ersatt med en smidig lösning med snäppstift. Bara att vrida på stiftet, fälla ner stödbenet och allt är klart. Vidare när stödbenet fällts framåt skjuts det bakåt in i underredet så att en säker låsning garanteras. Vrid tillbaks stiftet och allt är klart. Andra egenskaper är att den genomgående bulten på lastgaffeln är ersatt med en bult med snabblåsning. Detta gör det väsentligt enklare att vända på gaffeln. När knappen på bulten trycks in kan bulten dras ur, helt utan verktyg. Nya gaffelfickorna underlättar lastning/lossning med truck.

Alla fördelar från serie 3 är bibehållna, dessutom har stödbenen utrustats med hjul i bakre änden vilket ytterligare underlättar hanteringen av liften.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×