Ny division för lift

Publicerad 5/3 kl. 12:42

Brubakken AB har fr.o.m. den 1 januari 2019 delat upp verksamheten i en liftdivision och en truckdivision.

“Vi är fortfarande ett bolag, men nu kan vi fokusera ytterligare på respektive affärsområde, trimma organisationen och fatta snabba och bra beslut som gynnar alla våra kunder”, säger Peter Claesson som är ny Sverigechef för Lift från och med årsskiftet. 

Peter tar nu över efter Göran Janko som arbetat som försäljningschef för liftsidan i många år. Göran kommer att arbeta med försäljning samt agera mentor fram till sommaren. Vidare kommer Göran att finnas med som en resurs framöver och bidra med sin gedigna erfarenhet från liftbranschen.    

Liftdepån i Gävle har precis flyttat till nya fina ändamålsenliga lokaler på Ersbogatan 18, strategiskt placerad vid södra infarten till Gävle. Även depåerna i Stockholm/Jordbro, Falkenberg och Malmö kommer att specialisera sig på liftservice. Även resande tekniker, support och reservdelar ingår i den nya liftdivisionen, allt för att skapa en enhetlig organisation som har ett tätt samarbete och korta beslutsvägar. 

Liftdivisionen kommer även att samarbeta över gränserna mellan Sverige, Norge och Estland med gemensamma funktioner som bl.a. inköp och verksamhetsutveckling. 

www.brubakken.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×