Ny kompakt batteridriven universalkap från Milwaukee

Publicerad 20/11, 2018 kl. 14:34

Milwaukee lanserar ny lösning som kapar en mängd olika material snabbt och med hög precision – nya kompakta M12 FUEL universalkap.

Tack vare kraften, prestandan och drifttiden hos M12 FUEL-verktygen klarar den nya universalkapen att kapa i en mängd olika material – allt från metall och stål till gips, cementskivor och keramik. Konstruktionen för enhandsanvändning ger kontroll och sikt vid kapning och det är det enda batteridrivna verktyget i sitt slag med reversibel kapskiva.

Den kolborstfria POWERSTATE-motorn har ett varvtal på 20 000 varv/min och i kombination med Milwaukees REDLINK- elektronik och REDLITHIUM-ION 4.0Ah- batteri, har verktyget de kapningsprestanda och den hastighet som krävs för att kapa olika material utan att stanna av. Exempelvis klarar verktyget 300mm kapning av 0,5mm stålplåt på under 10 sekunder och 76mm kapning av 10mm keramikplattor på under 9 sekunder.

Det är enda verktyget i sitt slag med reversibel skivrotation så att användaren enkelt kan bestämma utkastriktning och utnyttja kapskivan optimalt för den aktuella arbetsuppgiften. Inline-designen ger dessutom kontroll vid kapning och förbättrad sikt över materialet.

M12 FUEL universalkap är ett kompetent problemlösningsverktyg för kapning av stål, rostfritt stål, järnfria material, gips, fibercement, plast och keramik. Tack vare dess mångsidighet levereras verktyget med nöd- vändiga kapskivor för dessa användningsområden så att användaren kan komma igång snabbt och enkelt. Den har en ett dammskydd med snabbkoppling och djupjustering samt dammutsugsanslutning.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×