Ny säljare för Hitachi

Publicerad 26/6, 2017 kl. 15:18

Delvator AB, som är Hitachis generalagent i Sverige, arbetar aktivt för att stärka representationen i och omkring Gävle och Västerås.

Avsikten är att Hitachis entreprenadmaskiner ska komma närmare maskinentreprenörerna i denna del av Sverige. Nu finns säljaren Stefan Asp tillgänglig i området.

Stefan har lång erfarenhet av maskinförsäljning och bred kunskap om maskinentreprenörers företagande. Han kommer närmast från John Deere där han arbetat med försäljning av skogsmaskiner. Under årens lopp har han även etablerat nära kontakt med anläggningsmaskiner.

Från i vår är han alltså Delvators säljare av Hitachis grävare och hjullastare samt att Stefan står till maskinentreprenörernas förfogande i Västmanland, Dalarna, Gästrikland och delar av Södermanland samt Hälsingland.

”Jag har arbetat med maskinförsäljning i mer än 35 år. Med den bakgrunden är det jättespännande att få komma till Delvator och få representera Hitachis starka varumärke. Alla vet att Hitachi står för hög kvalitet och driftsäkerhet”, säger Asp, som under den närmaste tiden kommer att presentera sig för maskinägare i området.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×