Ny stoftavskiljare speciellt anpassad för golvslipning

Publicerad 3/11, 2017 kl. 10:18

Nya stoftavskiljaren HTC D60 är speciellt utvecklad för golvslipning och i synnerhet ihop med HTC DURATIQ™ slipmaskiner. Unika och innovativa funktioner som DURATIQ™ fjärranslutning, automatisk filterrensning och integrerad föravskiljare ger oöverträffade synergieffekter i form av ökad produktivitet och avverkningskapacitet.

Den automatiska filterrensningen tillsammans med den integrerade föravskiljaren säkerställer en avbrottsfri drift och en jämn och säker dammupptagningskapacitet över tid. Övriga fördelar är ytterst kompakta mått, smarta detaljer för ergonomisk hantering och hög säkerhetsstandard med HEPA H13 filter.

HTC D60 är utrustad med en digital kontrollpanel (HMI) där centrala funktioner av stoftavskiljaren kan övervakas. En 3,5” LCD-skärm ger skarp och tydlig information om det som är kritiskt för en optimal dammupptagning som luftflöde, undertryck och filterstatus.

Hanterbarhet och säkerhet har också varit i stort fokus under produktutvecklingen. HTC D60 är en mycket kompakt stoftavskiljare som mäter endast 68 cm på bredden och 140 cm på höjden i transportläge, vilket gör att den rymmer i de flesta transportbilar samt passerar en standardstor dörröppning. Extra stora hjul med en kraftig broms underlättar vid manövrering över trösklar och andra hinder. Maskinen är utrustad med ett PTFA-belagt (teflon) konfilter samt HEPA H13 filter. Snabblåssystemet gör att byte av filter görs med ett enkelt handgrepp.

HTC D60 rekommenderas till slipmaskiner med en slipbredd på 600-700mm.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×