Nya batterigräsklippare

Publicerad 26/4, 2017 kl. 14:45

När våren spricker ut och gräset börjar gro är många ivriga att ta ut gräsklipparen. Med EGO Power+ batterigräsklippare kan man klippa gräset lika bra som med en bensindriven gräsklippare fast betydligt tystare och nollutsläpp under användning vilket passar utmärkt när man klipper hemma, i stugan eller i offentliga miljöer som t.ex. i parker.

Detta innebär att batterimaskinen gör användaren, grannarna och miljön en stor tjänst! Dessutom har batterigräsklipparen betydligt lägre drift- och servicekostnader än en bensindriven gräsklippare.

 

Större effektivitet

Två nya gräsklippare gör entré i EGO Power+ sortimentet till våren. Gräsklippare med en klippbredd på 50cm och en uppsamlingssäck på 60L vilket gör dem idealiska för större trädgårdar. Med 3-i-1 funktionen kan man välja bioklippning, uppsamlare eller köra med sidoutkast. Utrustade med LED-strålkastare gör att användaren kan arbeta längre om mörkret kommer i kapp.

Gräsklipparna levereras med en borstlös motor för ökad effektivitet och kraft. Automatiskt variabelt varvtal ger optimal drivningshastighet för att maximera batteriets drifttid samtidigt som den optimerar gräsklippningen. Det ergonomiska handtaget kan ställas in i tre olika höjder och gräsklipparen har 6-positioner för klipphöjdsjustering, 25-95mm.

 

Smart förvaring

Med en knapptryckning startar gräsklipparna snabbt och med nästan inga vibrationer är dem oerhört behagliga att använda. Gräsklipparna finns som med och utan självdrift. På en enda laddning ger batteriet upp till 60 minuter användningstid. När man är klar, med några enkla handgrepp, viks gräsklipparen enkelt ihop för kompakt och praktisk förvaring samt rengöring till nästa gång gräset behöver klippas. Användaren kan med gott samvete sätta sig och luta sig tillbaka i trädgården och njuta! Gå in på www.gronaverktyg.se för att läsa mer om företagets produkter.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×