Nya industridammsugare

Publicerad 8/9, 2017 kl. 12:14

Scanmaskin lanserade i juni nya Industridammsugare, ScanDust 8000 och ScanDust 3600, två maskiner med hög driftsäkerhet och kapacitet som blir ett välkommet komplement till Scanmaskins övriga produktutbud.

”Vårt fokus har varit att öka antalet arbetstimmar utan avbrott med en bibehållen hög driftsäkerhet”, säger Martin Persson, produktchef på Scanmaskin Sverige AB. 

De två nya tillskotten i ScanDust serien är två mycket funktionella dammsugare där mycket tanke bakom framtagandet har lagts på användaren av maskinen. ScanDust 8000 och Scandust 3600 är säker för användaren och är enkel i drift. 

Maskinerna är utrustade med Hepa-filter som tar hand om de ohälsosamma partiklarna. För att underlätta är dammsugarna utrustade med en filtervakt som upplyser användaren om att det är dags att rengöra filtret. För att hålla filtren så rena som möjligt används rengöringssystemt Jet-Pulse som pulserar filtren. Här har Scanmaskin även utrustat maskinerna med ett grovfilterpaket i polyester med hög separeringsgrad. Dessa filter ger användaren en säker miljö och fler arbetstimmar utan avbrott.  

Designen och filterarean på dessa två nyförvärv i ScanDust serien är också utformade så att man får ut mesta möjliga sugkapacitet.

“ScanDust 3600 och ScanDust 8000 är helt byggda i stål och har kraftiga, slitstarka & punkteringsfria däck som inte lämnar märken efter sig. Vi har rustat dammsugarna med låsbart framhjul för att förenkla vid transporterande av maskinen och även underlätta vid arbeten på ojämnt underlag.”

För uppsamling av avfall används Longopac. Longopac är ett säcksystem som består av 20 meter vecklad slang, vilket ger cirka 25 stycken dammfria säckbyten. 

Både ScanDust 8000 & ScanDust 3600 lanserades över hela världen under juni månad. 

www.scanmaskin.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×