Nya maskiner från Milwaukee

Publicerad 3/5, 2018 kl. 14:17

Milwaukee® fortsätter att förändra användarnas uppfattningar om batteridriven kapacitet genom att introducera nästa generations M12 FUEL™ borr- och åtdragningslösningar – som återigen höjer ribban för 12V-prestanda.

De helt omgjorda M12 FUEL™ borrskruvdragarna, M12 FUEL™ slagborrmaskinerna och M12 FUEL™ slagskruvdragarna 1/4” fungerar i en rad olika tillämpningar i mycket trånga utrymmen, vilket gör dem de mest kompakta och kapabla 12V-lösningarna i branschen. Den nya slagskruvdragaren är också utrustad med DRIVE CONTROL™ i fyra lägen som ger överlägsen kontroll över hastigheten och effekten och därmed större mångsidighet.

”Milwaukee® revolutionerade marknaden för eldrivna proffsverktyg när med introduktionen av M12™-systemet lade grunden för segmentet av 12V-verktyg för extra trånga utrymmen. “Vi höjde ribban i branschen ytterligare när vi lanserade vårt M12 FUEL™-sortiment för borr- och åtdragningslösningar år 2013, och vi är fortfarande ledande inom lösningar för mycket trånga utrymmen. Sedan dess har vi fortsatt att ligga i framkant med otroliga tekniska framsteg som på ett grundläggande plan har förändrat användarnas förväntningar på batteridrivna verktyg”, säger Tobias Jönsson, produktchef för Norden på Milwaukee.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×