Nya skräddarsydda skjut- och fästverktyg

Publicerad 8/9, 2017 kl. 12:28

Nu utökar DEWALT sitt batteridrivna XR-sortiment med ytterligare tre smarta, smidiga och snabba fästverktyg för yrkesbruk; en dyckertpistol, ett klammerverktyg och en ny innovativ golvläggningspistol.

DEWALTs dyckert- och klammerverktyg är kända för att vara kraftfulla, pålitliga och noggranna. Med de tre nya batteridrivna modellerna blir sortimentet ännu mer komplett eftersom de har skräddarsytts för ett antal specifika användningsområden. Det ger den professionella användaren möjlighet att kunna välja exakt rätt verktyg för varje applikation vilket i sin tur ger både ökad produktivitet och ett högkvalitativt slutresultat.

Den nya batteridrivna dyckertpistolen DCN680D2 (1,2 mm) passar till exempel perfekt för invändiga detaljarbeten så som dörr- och fönsterfoder, listverk och paneler av alla de slag. Nya klammerverktyget DCN681D2 (5,6 mm), har designats för finsnickeri och möbeltillverkning, fastsättning av tygklädslar, hopfogning av köksstommar, lådor med mera. Den kan också användas för att fästa isolationsmaterial. DCN682D2-QW (5,6 mm) är den första batteridrivna golvläggningspistolen i sitt slag och underlättar läggningsarbetet avsevärt genom att skjuta mycket snabbt och jämnt med en hastighet på upp till fyra klamrar per sekund.

Samtliga nya modeller är extra kompakta och lättviktiga vilket gör dem smidiga att använda även i trånga utrymmen och enkla att komma åt med i alla olika vinklar.

Tack vare DEWALTs kolborstfria motorteknik och det uppladdningsbara 18 V XR- batterisystemet har de nya verktygen också en optimal körtid med upp till 1200 skott per laddning. Att de två medföljande batterierna dessutom fungerar till samtliga verktyg i 18V XR-serien gör det lätt att byta och alltid ha ett laddat batteri till hands.

De nya modellerna är byggda för att vara högeffektiva och har utrustats med precisionsspets, djupstyrning och möjligheten att snabbt välja mellan singel- eller serieskott. Det ger en mycket hög finish med exakt placering av spikar och klamrar.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×