Nya värmekläder från Milwaukee

Publicerad 20/11, 2018 kl. 16:16

Under hösten lanserar Milwaukee nya värmekläder, bl a den nya kategorin M12 vadderade värmejackor och västar. Värmekläderna drivs av M12 REDLITHIUM-ION-batterier som håller kroppens viktigaste delar varma.

Värmeelement av kolfiber invävda mellan skalmaterial och värmeisolerande foder genererar och behåller värmen och minskar behovet av flera lager med plagg. Användaren kan välja mellan tre värmelägen (hög, medium och låg) för önskad effekt. Alla M12 värmejackor, värmehoodies och värmevästar kan maskintvättas och torktumlas.

Värmejackorna är designade för att skydda mot vädret både på och utanför arbetsplatsen. Jackorna är av stretchpolyester-kvalitet och dess ärmar har extra vaddering för att behålla värmen. Dessutom ger FREEFLEX-textilkilar användaren ökad rörlighet. Årets kollektion har samma populära egenskaper som tidigare – tre värmeinställningar, upp till 8 timmars drifttid och en maskintvättbar konstruktion. Årets kollektion inkluderar svart, grått, dammodeller och nya Realtree Xtra kamouflage. M12 värmehoodies erbjuder en mångsidig tresäsongslösning med en kombination av en utsida i bomull/polyester och foder med invävda värmeelement som håller kvar värmen och minskar behovet av flera lager med plagg. Årets kollektion har samma egenskaper som tidigare – tre värmeinställningar, samt luva med plats för skyddshjälm och en maskintvättbar konstruktion. Årets kollektion inkluderar svart och grått.

Milwaukees senaste produkter inom värmekläder är M12 vadderade värmejackor och västar. Hybridkonstruktionen med ny Ripstop-polyester ger en lätt design som kan användas som skaljacka eller mellanlager och skyddar användaren mot vind och vatten. Liksom M12 värmejackor och hoodies drivs dessa nya vadderade jackor och västar av M12 REDLITHI- UM-ION-batteriet. Jackornas uppvärmda axelparti är praktiska i extremt kalla förhållanden eller som värmeskikt för extra värmefördelning. Finns i herr- och damstorlekar.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×