Nyheter från AEG

Publicerad 20/2, 2018 kl. 15:51

AEG släpper två nyheter. Först ut är den nya borstlösa 18V bandslipen som ger användaren prestanda och maximal driftstid i kombination med ergonomisk design.

En annan nyhet är en 12V skruvautomat för gips levererar maximal prestanda, driftstid och hållbarhet fördaglig användning av den professionella hantverkaren.

Som den första bandslipen med borstlös motor är BHBS18-75BL till stor hjälp i det dagliga arbetet för hantverkaren eller hemmafixaren.

Den borstlösa motorn gör slipen snabbare, effektivare och förlänger batteriets driftstid. Tack vare motorns neodymium-magnetfält, som alstrar högre vridmoment och ökar effektiviteten erbjuder bandslipen en hastighet upp till 300 m/minut, vilket även gör sliparbeten på hårdaträslag enkla. Utöver mer kraft ger den borstlösa motorn även en lättare, mer kompakt och ergonomisk maskin med upp till 50% längre driftstid.

Skruvautomaten för gips är unik genom att kombinera hastighet, ergonomisk design och låsbar strömbrytare är skruvautomaten, BTS12C, från AEG optimal för användning i en rad olika applikationer med hög användarvänlighet.

En kompakt design och låg vikt på endast 1 kg gör verktyget smidigt och lätt att använda i obekväma och mer ansträngda positioner. Den smala kroppen med gummibelagt handtag och inbyggt LED ljus gör verktyget optimalt för arbete i trånga och mörka utrymmen.

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×