Nyheter från GEDA

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:31

På mässan Bau in München i januari presenterade tillverkaren GEDA BatteryLadderLIFT. Prototype visades på Bauma men är nu alltså färdig för leverans.

”The GEDA BatteryLadderLIFT är ett perfekt komplement till vårt befintliga sortiment för små hängande laster”, förklarar GEDA VD, Johann Sailer. Produkten är en kompakt och lätt enhet som med hög kapacitet 24 V / 10 Ah Li-Ion-batteri som är en smidig hjälpreda vid tunga lyft på arbetsplatsen. Den kan också drivas helt trådlöst genom en praktisk radiostyrning med en räckvidd på ca 10 meter. ”Men det är inte allt eftersom den kompakta hissen även kan styras via en mobilapp. Liften har en enkel hantering och extremt kort monteringstid på endast omkring fem minuter. GEDA BatteryLadder Lift är en världspremiär som kan användas omedelbart.”

 

GEDA SBL 2000 

Den nya GEDA SBL 2000 lanserades på Bauma förra året. Några månader har gått sedan lanseringen, men den nya liften används nu för första gången på en byggarbetsplats i Indien. En bostadskomplex byggs för närvarande i Mumbais Bhayandar östra distrikt och kommer att innehålla exklusiva lägenheter. Totalt fyra matchande, sammankopplade skyskrapor, var och en med 20 våningar och tre parkeringshus, kommer att byggas på ett område som omfattar cirka 15 hektar. Stora trädgårdar på taken i hyreshus, en pool, ett gym, lekplatser och en amfiteater är bara några av faciliteterna som invånarna kan se fram emot när byggnadsarbetena är klara. Familjer med barn kommer att känna sig särskilt hemma i denna första klass bostadsområde.

Byggarbetet pågår för fullt och GEDA SBL 2000 erbjuder en pålitliga transporttjänster för en av de fyra skyskrapor. Mumbai-baserade företaget ISPAT infrastruktur har arbetat med GEDA i många år och har installerat GEDA SBL 2000 vi bolaget Larsen & Toubro.

 

Lyckad premiär

Liften mäter 3.20 x 1.45 x 2.10 meter, och har en standardlastkapacitet på 2000 kg och 23 personer, samt en hastighet av 55 m / min.

”Vi vill också erbjuda våra kunder utanför Europa bra accesslösningar som är särskilt anpassade till deras behov. Vi har uppnått detta med GEDA SBL 2000 ”, säger VD Johann Sailer.

Och naturligtvis, GEDA SBL 2000 släpar inte på något sätt efter andra lyftlösningar från den GEDA övriga breda sortiment. Titeln ”Made in Germany” står även för kvalitet utanför Europa. Enligt Sailer, är det viktigt att betona i detta sammanhang att med GEDA SBL 2000 en produkt optimalt anpassade för att möta behoven hos målmarknader utanför EU har utvecklats och tillverkas helt i Tyskland. I framtiden kommer GEDA SBL 2000 vara tillgänglig både som en enda och en dubbel hytt.

www.geda.de

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×