Nyheter från Messersi

Publicerad 26/6, 2017 kl. 16:13

Carlsson & Co AB i Falkenberg har sålt de italienska minidumper och minigrävarna ifrån Italienska Messersi i Sverige sedan 1995.

Nu lanserar man nya Messersi TCH 2300 med väl beprövad teknik från övriga modeller ifrån Europas marknadsledande minidumpertillverkare - Messersi i Italien. För enkel i och urstigning är sittplatsen utrustad med uppfällbara joystickar på båda sidor, joystickarna ger en bekväm och ergonomisk körställning.

Minidumpern är utrustad med svängbar lastbehållare och kan med fördel utrustas med hydrauluttag för till exempel drift av jordborr, hammare eller liknande hydraulisk utrustning. Larvchassit är av samma konstruktion som den större 2,5 tons modellens boggieupphängning vilket ger en mjuk och fin körning över hinder såsom trottoarkanter, stenar och andra hinder på marken samt breda och långa larver vilket ger en bekväm körning även i högre hastigheter.

Minidumpern med tjänstevikt på 2200 kg har en lastkapacitet på 2300 kg och lastvolym på 1170 liter. Maskinens totalbredd är endast 130 cm vilket ger en maskin i den här storleksklassen väldigt kompakta mått och blir därför mycket lättmanövrerad även i trånga utrymmen.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×