Nytt från Messersi

Publicerad 30/5, 2018 kl. 10:43

Carlsson & Co har en del nytt att visa upp under våren. En nyhet från Messersi, marknadsledaren på minidumprar, är Messersi TC 230d. Bolaget passar även på att fira att man fyller 25 år i år.

Messersi TC 230 d är vidareutveckling av den tidigare modellen TCH 2300. Maskinen är fabriksbyggd med svängbar och självlastande dumperkorg i ett paket, larvgående med Kubota 3 cylindrig Dieselmotor på 18,5 kW.

Messersi TC 230d är en vidareutvecklad nyhet med väl beprövad teknik från övriga modeller ifrån Messersi i Italien. För enkel i och urstigning är sittplatsen utrustad med uppfällbara joystickar på båda sidor, joystickarna ger en bekväm och ergonomisk körställning.

Minidumpern är utrustad med svängbar dumperkorg som med fördel kan utrustas med en fabriksmonterad självlastning. Dumpern kan även utrustas med hydrauluttag för till exempel drift av jordborr, hammare eller liknande hydraulisk utrustning. Larvchassit är försett med boggieupphängning vilket ger en mjuk och fin körning över hinder. Maskinen har också breda och långa larver vilket ger en bekväm körning även i högre hastigheter.

Minidumpern med tjänstevikt på 2200 kg har en lastkapacitet på 2300 kg och lastvolym på 1170 liter. Maskinens totalbredd är endast 130 cm vilket ger en maskin i den här storleksklassen väldigt kompakta mått och blir därför mycket lättmanövrerad även i trånga utrymmen.

Carlsson & Co har sålt de italienska minidumperna och minigrävarna ifrån Italienska Messersi i Sverige sedan 1995.

www.carlsson-co.se

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×