Omrörare som körs på batteri

Publicerad 30/5, 2018 kl. 12:26

Nu kan DEWALT äntligen presentera en batteridriven omrörare som kan matcha en nätansluten. Tack vare det unika 54 V batteriet XR FLEXVOLT levererar nya DCD240 både exceptionell kraft och sladdlös frihet.

Nu tar Dewalt ytterligare ett steg i utvecklingen av sina kraftfulla batteridrivna verktyg och lanserar en omrörare med tvåhandsfattning som är den första i sitt slag.

Nya DCD240 har en uteffekt på hela 1600 watt vilket gör att den snabbt och lätt klarar alla typer av krävande och trögflytande blandningsjobb som förekommer på en byggarbetsplats. Betong, murbruk, kakelfix, gips, bygglim eller färg spelar ingen roll, dessutom finns det fem olika hastighetslägen som gör det enkelt att justera och anpassa varvtalet till materialet, från 225 ända upp till 725 RPM. Inbyggd mjukstart ser också till att det blir minimalt med stänkvatten, smuts och spill. Eftersom nya DCD240 bygger på DEWALTS världsunika och kraftfulla batteriplattform 54V XR FLEXVOLT är körtiden också garanterat lång. I kombination med en kolborstfri motor för bästa tänkbara kraftöverföring blir resultatet en mycket hög prestanda och lång hållbarhet. Att slippa nätuppkoppling och långa skarvsladdar ger också stor flexibilitet, dessutom är den nya omröraren väldigt lätt och bekväm att använda. Komforten är hög med ergonomiskt utformade handtag, väl avvägd balans och låg vikt för att motverka trötthet i armarna under intensiv användning.

  Den låga vikten och kompakta designen gör att omröraren till och med kan köras med bara en hand. För att öka flexibiliteten ytterligare är DCD240 också försedd med ett M14-gängat fäste som gör det lätt att byta till vilken M14-gängad blandarstav som helst. Säkerheten är också optimal med säkerhetsströmbrytare som förhindrar ofrivilliga starter.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×