Persson Hyrmaskiner internrekryterar distriktschef

Publicerad 18/12, 2018 kl. 10:40

Persson Hyrmaskiner har gått in i en expansionsfas och förutom en nyöppnad depå i Trollhättan har maskinuthyrningsföretaget internrekryterat sin första distriktschef.

Tommy Börjesson, som varit depåchef vid Göteborgsdepån på Ringön, klev på sin nya roll i oktober. 

“Tommy är en helt avgörande person för att bolaget ska kunna växa effektivt på rätt sätt. Han förstår våra kunders verksamhet, har lång branscherfarenhet och har en spetskompetens vi har behov av”, säger Jens Bergvie, VD på Persson Hyrmaskiner. 

Persson Hyrmaskiner har alltid setts som en utmanare i Västsverige inom maskinuthyrningsbranschen. 2018 styrker företaget sin position ytterligare när Tommy Börjesson klivit in som distriktschef.

“Jag kommer arbeta mer med de befintliga depåerna och utveckla affärsverksamheten tillsammans med ägaren Joakim Dahlgren. Samtidigt tittar vi på orter där vi har möjlighet att expandera”, säger Tommy Börjesson, distriktschef på Persson Hyrmaskiner. 

Tommy har under flera år samlat på sig en bred erfarenhet inom branschen och en hög kompetens i att öppna och driva depåer. 2015 öppnade Persson Hyrmaskiner sin fjärde depå där Tommy var delaktig som depåchef under tre år. Och det blev en flygande start på den nya tjänsten när den nya depån i Trollhättan gick från idé till öppning på endast 45 dagar. 

“Jag är en starter och brinner för att vara med och utveckla affären. Aldrig tidigare har fler gigantiska projekt varit igång samtidigt och Persson Hyrmaskiner har en enorm potential att växa ännu mer inom flera områden och det ska vi fokusera på”, säger Tommy Börjesson

“Vi ser en potential att bli en än mer komplett leverantör genom en större geografisk täckning. Våra kunder efterfrågar våra tjänster i allt större utsträckning, varpå vi nu öppnat i Trollhättan”, säger Jens Bergvie.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×