PM 40-MG Hiltis nya multilinjelaser

Publicerad 10/10, 2018 kl. 11:38

Hiltis nya linjelaser har en revolutionerande precision, effektivitet och slitstyrka. För branschen betyder PM 40-MG att det finns en ny kvalitetsstandard för multilinjelasers för inomhusbruk.

Marcus Hansson, Produktchef Measuring på Hilti, säger: “Nya PM 40-MG är ett mästerverk ur ett produktivitetsperspektiv. Vi jobbar stenhårt med att sänka den totala kostnaden för våra kunder och Nya PM 40-MG är värme-, stöt- och dammskyddad vilket leder till maximal livslängd. Det är vår nyutvecklade teknik som håller axiconlinsen på plats som ger pålitlig precision under lång tid - även i de mest krävande miljöer, som vid extrema temperaturer eller hög luftfuktighet”.

Med PM 40 slipper användaren spendera tid på att leta efter linjer och köpa dyra laserglasögon. Med gröna linjer – som är fyra gånger lättare att se än traditionella röda linjer – maximeras synligheten. Denna allt-i-ett-laser riktar och hittar nivå och vinklar genom att producera fyra vertikala linjer samt en 360 graders horisontell linje.

www.hilti.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×