Robust vinkelslip för tuffa arbetspass

Publicerad 20/2, 2018 kl. 15:53

Ännu en gång sätter FLEX kronan på verket då de utökar och kompletterar sitt redan breda sortiment av vinkelslipar till proffsanvändare.

Nu lanseras L 15-10 150, för kapning och slipning med skivor upp till 150 mm i diameter. Maskinen är en 1500W-vinkelslip som läggs till i FLEX sortiment som ännu ett kraftverktyg av hög kvalité.

Smalare handtag

Handtaget är ergonomiskt kompakt format med en bredd på endast 40mm. Den smala bredden samt att handtaget är utrustat med ett mjukt inlägg gör att vinkelslipmaskinen är särskilt lämplig för längre arbetspass då handtaget avlastar och ger komfortabel användning.

Vinkelslipen är utrustad med mjukstart, för säkrare start och mindre risk för överbelastning av nätet, samt  omstartsskydd   för  att  undvika  att  vinkelslipen  oavsiktligt  startar  om  efter  strömavbrott. Spindellås för justering samt snabbt och enkelt skivbyte. Nyckelfri justering av sprängskyddet.

Med  tomgångsvarvtal på  10000/min  är  L 15-1O  150 en  robust  maskin  som  inte  bara sticker  ut  i mängden  med sin kraft, den är dessutom  konkurrenskraftig i sin prisklass  jämfört med motsvarande maskiner.

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×